Katalóg

HEINRICH KIPP WERK GmbH & Co. KG

HEINRICH KIPP WERK GmbH & Co. KG

  • ISO 9001:2015
  • REACh
  • RoHS

HEINRICH KIPP WERK GmbH & Co. KG

  • ISO 9001:2015
  • REACh
  • RoHS

04.08.2023 07:08

Nerezové zacvakávacie zámky novinka v portfóliu KIPP

Bezpečné uzamykanie pre všetky prostredia

Odolnosť voči vlhkosti, kyselinám a morskej vode: Nové západkové zámky z nehrdzavejúcej ocele s rukoväťou od spoločnosti HEINRICH KIPP WERK sú vhodné na širokú škálu aplikácií v interiéri aj exteriéri. Tvarované uzamykacie prvky sa integrujú do dverí, klapiek alebo kapotáží. Zapôsobia nielen svojím elegantným, redukovaným dizajnom, ale aj jednoduchou a bezpečnou manipuláciou. Preaplikácie, ktoré si vyžadujú diaľkové ovládanie, je k dispozícii variant s pripojením Bowdenovým káblom.

HEINRICH KIPP WERK rozšíril svoj sortiment západkových zámkov s kľučkami o dve produktové rady z nehrdzavejúcej ocele A4. Mimoriadne odolný materiál proti korózii predurčuje dve nové série K1850 a K1851 nielen na použitie v interiéri, ale aj na najrôznejšie vonkajšie aplikácie. Tvarové uzamykacie prvky sa dajú použiť napríklad v automobilovom priemysle, zdravotníckej technike, strojárstve, pri stavbe lodí a člnov, mobilných domov a karavanov, v leteckom a nábytkárskom priemysle.

Západky z nehrdzavejúcej ocele, ktoré sú vybavené výsuvnou rukoväťou, umožňujú zapustenú montáž do dverí, klapiek alebo kapôt, kde ich funkcia zacvaknutia zaručuje rýchle a bezpečné uzamknutie. Používateľ aktivuje funkciu uzamknutia jednoduchým stlačením. V oblastiach s vyššími bezpečnostnými požiadavkami možno použiť uzamykateľnú verziu.

Karabínkové zámky z nehrdzavejúcej ocele sú k dispozícii v dvoch rôznych veľkostiach pre hrúbky dverných krídel od 2 do 12 mm a od 12 do 22 mm, voliteľne s lešteným alebo matným povrchom. Modely radu K1851 sú navyše vybavené pripojením Bowdenovho kábla. Tento variant sa osvedčí všade tam, kde neprístupné inštalačné priestory sťažujú obsluhu alebo kde si ergonomické a bezpečnostné aspekty vyžadujú vzdialenú obsluhu. Bowdenov kábel (K1646) nie je súčasťou dodávky a je potrebné ho objednať samostatne.

Viac noviniek

Jasná cesta pri výmene obrobkov
Bezpečnosť sa stretáva s dizajnom
Jednoduché a bezpečné vedenie veľkých závaží
Základy a postrehy vo formáte #kippresso