Katalóg

HEINRICH KIPP WERK GmbH & Co. KG

HEINRICH KIPP WERK GmbH & Co. KG

  • ISO 9001:2015
  • REACh
  • RoHS

HEINRICH KIPP WERK GmbH & Co. KG

  • ISO 9001:2015
  • REACh
  • RoHS

08.09.2023 00:09

Hydraulické upínacie prvky sú novinkou v portfóliu KIPP:

Správna hydraulická upínacia technika pre každú upínaciu úlohu

Spoločnosť HEINRICH KIPP WERK rozširuje svoje portfólio produktov v oblasti upínacej techniky o veľký výber hydraulických upínacích prvkov. Celkovo sedem produktových radov umožňuje flexibilne pokryť širokú škálu upínacích úloh - od jednoduchých upínacích zariadení až po plne automatizované aplikácie.

Okrem mechanických a pneumatických upínacích prvkov teraz spoločnosť HEINRICH KIPP WERK poskytuje svojim zákazníkom aj komplexný sortiment hydraulickej upínacej techniky. Sedem skupín výrobkov - podporné prvky, sťahovacie upínače, otočné pákové upínače, pákové upínače, blokové valce, skrutkovacie valce a výkyvné upínače - pokrýva funkcie podpory a upínania v najrôznejších hydraulických upínacích aplikáciách. Hydraulické upínacie prvky KIPP sú technológiou voľby všade tam, kde sa vyžaduje generovanie a prenos veľkých síl pomocou malých upínacích prvkov.

Výmena informácií medzi strojom a upínacím prvkom zabezpečuje dobrú ovládateľnosť upínacieho zariadenia, čo okrem iného umožňuje časovo optimalizované nastavenie hydraulického upínania najrôznejších obrobkov a skupín obrobkov. Okrem toho používateľ profituje nielen z vysokých bezpečnostných štandardov upínacích prvkov, ale aj z výrazného skrátenia časov upínania a odopínania.

V závislosti od toho, či sa prvky majú používať v automatizovaných alebo neautomatizovaných upínacích zariadeniach, spoločnosť KIPP poskytuje svojim zákazníkom jednočinné alebo dvojčinné upínacie prvky. Zatiaľ čo v prípade prvých nie je možné definovať čas návratu, v prípade dvojčinných upínacích prvkov to možné je, čo ich predurčuje na použitie v automatizovaných procesoch.


Sedem riešení pre širokú škálu upínacích úloh
S celkovo siedmimi rodinami výrobkov spoločnosť KIPP spoľahlivo pokrýva všetky úlohy v procese hydraulického upínania: 1.

Hydraulické podporné prvky zabraňujú vibráciám a deformáciám obrobku počas jeho obrábania. 2.
Hydraulický upínací prvok na upínanie obrobkov hydraulické sťahovacie upínače na bočný prenos upínacej sily na obrobok. 3. 3.
Hydraulické otočné pákové upínače sú vďaka svojej kompaktnej konštrukcii veľmi vhodné pre upínacie prípravky s obmedzeným priestorom. 4. Hydraulické
pákové upínače sa používajú vtedy, keď sa má obrobok voľne odoberať smerom nahor, keď upínací prípravok nie je upnutý. 5. 5.
Hydraulické blokové valce sa môžu používať ako tlačné a ťahacie valce a sú predurčené na upínacie úlohy, ktoré si vyžadujú krátke lineárne zdvihy s veľkými silami. 6.
Hydraulické skrutkovacie valce sa môžu inštalovať priamo do upínacieho zariadenia a používať ako tlačné a ťahacie valce. 7.
Hydraulické blokové valce sa môžu používať ako tlačné valce hydraulické výkyvné upínače sú určené pre upínacie prípravky, kde upínacie body musia byť voľné počas vyberania a vkladania.


Navštívte nás od 18. do 23. septembra na veľtrhu EMO 2023 v Hannoveri v hale 3, stánok I30.

Viac noviniek

Jasná cesta pri výmene obrobkov
Bezpečnosť sa stretáva s dizajnom
Jednoduché a bezpečné vedenie veľkých závaží
Základy a postrehy vo formáte #kippresso