Katalóg

HEINRICH KIPP WERK GmbH & Co. KG

HEINRICH KIPP WERK GmbH & Co. KG

  • ISO 9001:2015
  • REACh
  • RoHS

HEINRICH KIPP WERK GmbH & Co. KG

  • ISO 9001:2015
  • REACh
  • RoHS

27.10.2023 00:10

Univerzálne rúrkové rukoväte z hliníka a nehrdzavejúcej ocele od spoločnosti KIPP

Multi-talenty vhodné pre montáž

Spoločnosť HEINRICH KIPP WERK rozšírila svoje rozsiahle portfólio rúrkových držadiel o nové modely z hliníka a nehrdzavejúcej ocele. Inovatívne rukoväte spĺňajú potreby širokého spektra priemyselných odvetví a vyznačujú sa všestrannosťou, ergonómiou a veľmi dobrým pomerom ceny a výkonu. Spektrum použitia robustných úchytných prvkov siaha od nábytkárskeho priemyslu až po zdravotnícke zariadenia. Ich stabilita predurčuje rukoväte aj na použitie na náradí, športovom vybavení a prepravných zariadeniach.

Nové rúrkové rukoväte od spoločnosti KIPP nielen veľmi dobre padnú do ruky, ale vďaka svojej robustnosti a stabilite sú aj mimoriadne odolné. Rúrky rukovätí sú vyrobené buď z hliníka, alebo z nehrdzavejúcej ocele. Koncové časti sú vyrobené zo zosilneného plastu a štandardne sú k dispozícii v siedmich farbách. Okrem toho je možné realizovať aj individuálne farebné požiadavky. Rúrka rukoväte je k dispozícii v troch verziách: z prírodného alebo čierneho eloxovaného hliníka, ako aj z leštenej nehrdzavejúcej ocele.

Špeciálna konštrukcia nôh rukoväte, ktoré sú v oblasti nádoby na rúrku vybavené štyrmi upínacími stojanmi, zabezpečuje flexibilitu. Tie sa po zatlačení spojovacej rúrky odskrutkujú, čím sa zabezpečí presné uloženie. Dĺžku rukoväte možno týmto spôsobom ľahko prispôsobiť. Ako dodatočnú ochranu proti skrúteniu ponúka spoločnosť KIPP svojim zákazníkom možnosť dodatočného zlepenia nohy rukoväte a rúrky rukoväte.

Rukoväte sa tiež montujú rýchlo a bez námahy pomocou dvoch samorezných skrutiek. Tie po zaskrutkovaní do prefabrikovaných otvorov na zadnej strane koncoviek vytvárajú vlastný závit. Tým odpadá potreba závitových vložiek, čo znižuje výrobné náklady a prispieva k dobrému pomeru ceny a výkonu rukovätí.

S vonkajším priemerom 30 mm sa rúrka rukoväte pohodlne drží v ruke používateľa. Štandardne sú k dispozícii úchytné prvky s osovou vzdialenosťou až do 1 000 mm. Okrem štandardných rozmerov je k dispozícii aj ľubovoľná individuálna dĺžka a je zabezpečená nosnosť minimálne 1 000 N.

Viac noviniek

Jasná cesta pri výmene obrobkov
Bezpečnosť sa stretáva s dizajnom
Jednoduché a bezpečné vedenie veľkých závaží
Základy a postrehy vo formáte #kippresso